Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve tütün sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapıları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kazalı sınıftaki davranışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page